x

Adidas CL BP 3S Classic Future Icons Rugzak/Backpack

Stop je dagelijkse spullen in deze adidas rugzak en ga op pad. Onderweg naar de sportschool, of een weekendje weg? Je bent er helemaal klaar voor. De achterkant en schouderriemen zijn uitgerust met air-mesh om te zorgen dat je niet oververhit raakt.

€ 19,95

Omschrijving

Adidas CL BP 3S Classic Future Icons Rugzak/Backpack


  • Staat: NETTE STAAT!
  • Artikel: # 819689
  • EAN/UPC: 4064055038520

De 3-Stripes worden wereldwijd gedragen door sporters, innovators en dromers. Dus ook door jou. Stop je dagelijkse spullen in deze adidas rugzak en ga op pad. Onderweg naar de sportschool, of een weekendje weg? Je bent er helemaal klaar voor. De achterkant en schouderriemen zijn uitgerust met air-mesh om te zorgen dat je niet oververhit raakt. Dit product is gemaakt met gerecycled materiaal, omdat we de ambitie hebben een einde te maken aan plastic afval

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop