x

AKG K 142 HD Hoofdtelefoon

De AKG K 142 HD hoofdtelefoon levert een krachtig, ongestoord geluid, zelfs op de allerhoogste luisterniveaus. De oorstukken sluiten goed af, zodat u hem ook op rumoerige plekken kan gebruiken.

€ 49,95

Omschrijving

AKG K 142 HD Hoofdtelefoon


  • Staat: Gebruikssporen
  • Artikel: # 819753
  • Garantie: 3 maanden

De AKG K 142 HD hoofdtelefoon levert een krachtig, ongestoord geluid, zelfs op de allerhoogste luisterniveaus. De oorstukken sluiten goed af, zodat u hem ook op rumoerige plekken kan gebruiken. De headset met zachte voering zit comfortabel op uw hoofd voor urenlang ongestoord luisterplezier. De K 142 HD heeft extra grote speakers met Varimotion diafragma's voor een verhoogde gevoeligheid en een groter dynamisch bereik. Met de AKG K 142 HD koptelefoon geniet u pas echt van uw muziek.

Accessoires/toebehoren:

  • Geen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop