x

Behringer AM100 Acoustic Modeler voeteffect

Behringer AM100 Acoustic Modeler, het pedaal dat uw favoriete elektrische gitaar transformeert in een rijke, full-bodied akoestische gitaar, sneller dan u kunt zeggen: "The times, they are a-changin'".

€29,95

Omschrijving

Behringer AM100 Acoustic Modeler voeteffect


 • Staat: Nette, gebruikte staat
 • Artikel: # 815349
 • EAN/UPC: 4033653050951

Als u telkens uw vertrouwde elektrische gitaar moet omruilen voor een akoestische is dat erg vervelend voor de sfeer in uw show. Dat is waarom Behringer de AM100 Acoustic Modeler heeft gemaakt, het pedaal dat uw favoriete elektrische gitaar transformeert in een rijke, full-bodied akoestische gitaar, sneller dan u kunt zeggen: "The times, they are a-changin'".

U kunt simpelweg op de AM100 drukken en kiezen tussen vier goedklinkende akoestische modellen: standaard, groot, piezo en helder.Dankzij zijn Out en Dir Out jacks, functioneert de AM400 vrijwel hetzelfde als een A/B stomp box. U kunt de Dir Out gebruiken om uw ongeprocesste elektrische gitaarsignalen naar uw onstage versterker te sturen, en de Out jack om het geprocesste akoestische signaal naar de main/monitor mixer(s) te sturen.

Met de speciale Level, Enhance en Res(onance) knoppen kunt u het akoestische model van keuze nog verder afstemmen. Een status LED. Een status LED toont u of de AM100 actief is, en u kunt het voeden met of een 9V batterij, of de (niet meegeleverde) PSU-SB DC voeding. Een topkwaliteits aan/uit schakelaar behoudt de uitstekende signaalintegriteit in bypassmodus.

 • bereik realistische akoestische gitaarmodulatie met elk elektrisch gitaar
 • flexibele 4-mode schakelaar laat u kiezen tussen authentische akoestische simulaties: standaard, groot, piezo en helderingebouwde reverb, geoptimaliseerd voor akoestische gitaarsimulatie
 • twee individuele uitgangen voor het gemakkelijk schakelen tussen elektrische en akoestische gitaargeluiden wanneer u twee aparte versterkers gebruikt
 • blauwe status LED voor effect on/off en battery check
 • werkt op 9V batterij of de (niet meegeleverde) Behringer PSU-SB DC voeding
 • first-class elektronische aan/uit schakelaar voor de hoogste signaalintegriteit in bypassmodus

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop