x

Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 USM groothoek-zoom objectief

De Canon EF 28-105mm f / 3.5-4.5 was een vrij populaire standaardzoom tijdens het filmtijdperk en mogelijk zal het zijn vroegere betekenis terugwinnen zodra full-frame sensoren uiteindelijk de reguliere markt zullen betreden, maar op de huidige APS-C DSLR

€ 79,-

Omschrijving

Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 USM groothoek-zoom objectief


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 821999
  • EAN/UPC: 13803016543
  • Garantie: 3 maanden

De Canon EF 28-105mm f / 3.5-4.5 was een vrij populaire standaardzoom tijdens het filmtijdperk en mogelijk zal het zijn vroegere betekenis terugwinnen zodra full-frame sensoren uiteindelijk de reguliere markt zullen betreden, maar op de huidige APS-C DSLR's is het een vrij exotische lens met een gezichtsveld vergelijkbaar met een ~ 45-168 mm equivalent op volledig formaat.

Desalniettemin is de lens zeker nog steeds aanwezig in veel cameratassen en na het bekijken van veel hoogwaardige lenzen de laatste tijd zou het interessant moeten zijn om een beetje naar het onderste deel van het kwaliteitsbereik te kijken.

Accessoires/toebehoren:

  • Lensdoppen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop