x

D&S Vertriebs GmbH DS-985 Bovenfrees 1200w NIEUWONGEBRUIKT! incl. accessoires en koffer

Dankzij het maximale vermogen van 1200 watt en 28000 toeren per minuut is deze machine geschikt voor zaagklussen door hout. Deze bovenfrees heeft een variabel toerental dat je per klus en materiaal kunt afstellen.

€ 44,99

Omschrijving

D&S Vertriebs GmbH DS-985 Bovenfrees 1200w NIEUWONGEBRUIKT! incl. accessoires en koffer


  • Staat: NIEUW
  • Artikel: # 821726
  • MPN/SKU: GRS3608A

Een bovenfreesmachine is bedoeld voor het sierlijk afwerken van o.a. tafelbladen en keukenkasten met sleuven en profielranden. Dankzij het maximale vermogen van 1200 watt en 28000 toeren per minuut is deze machine geschikt voor zaagklussen door hout. Deze bovenfrees heeft een variabel toerental dat je per klus en materiaal kunt afstellen. Met een maximale freesdiepte van 44mm kun je het materiaal ook voorzien van dieper sleuf- en groefwerk. Comfortabel werken dankzij de 2 grote, ergonomisch gevormde en softgrip-handgrepen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop