x
- € 20

Dr. No effects Kafuzz!!! | Analog Fuzz Guitar effectpedaal

Pas op voor deze geweldige machine! Deze klinkt als een oud Russisch Tupolev-vliegtuig dat op lage hoogte overvliegt. Met zijn verbazingwekkende lage diepe klank is de “Kafuzz!!” neemt je mee terug naar de tijd dat fuzz het standaardgeluid was van bands a

€ 179,-

€ 199,-

Omschrijving

Dr. No effects Kafuzz!!! | Analog Fuzz Guitar effectpedaal


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 823012

Pas op voor deze geweldige machine! Deze klinkt als een oud Russisch Tupolev-vliegtuig dat op lage hoogte overvliegt. Met zijn verbazingwekkende lage diepe klank is de “Kafuzz!!” neemt je mee terug naar de tijd dat fuzz het standaardgeluid was van bands als Black Sabbath en vele andere helden die dit geluid beroemd maakten. Er is tegenwoordig geen ander effect beschikbaar in de wereld van gitaareffecten dat je dit ongelooflijke gladde, diepe, vette en vervormde geluid geeft. Het geluid van de "Kafuzz!!" zet je als gitarist recht vooraan en zuigt niet alle energie op zoals vergelijkbare andere heavy gain fuzz vervormde effecten. Het klinkt geweldig met zware koorden, maar nog beter met goede snelle en langzame handleadlicks. Gain/fuzz en toonpotmeters kunnen met grote precisie worden afgesteld, wat u een breed scala aan mogelijkheden biedt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop