x

[DS] New Super Mario Bros.

New Super Mario Bros is voorzien van enorme levendige 2D-werelden geïnspireerd door de klassieke Mario-avonturen, maar in combinatie met prachtige 3D-personages die bijna uit het scherm lijken te springen. Elke wereld heeft een ander thema en beschikt ove

€ 19,99

Omschrijving

[DS] New Super Mario Bros.


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 824061
  • EAN/UPC: 0045496737313

New Super Mario Bros is voorzien van enorme levendige 2D-werelden geïnspireerd door de klassieke Mario-avonturen, maar in combinatie met prachtige 3D-personages die bijna uit het scherm lijken te springen. Elke wereld heeft een ander thema en beschikt over meerdere niveaus. Spelers moeten ook elkaars specialiteiten onder de knie krijgen en een baas karakter verslaan voordat ze verder kunnen evolueren naar de volgende wereld. Pas na het verslaan van alle bazen zal een karakter klaar zijn om de ultieme uitdaging van Bowser zelf te doen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop