x

Flesopener / Bieropener Creditkaartformaat Schoppen Aas

De bier & fles opener ziet eruit als een schoppen aas speelkaart van rvs. Met deze flesopener heb je zó dat koude biertje open gemaakt. Doordat de stalen flesopener hetzelfde formaat als een creditcard heeft, neem je ‘m makkelijk met je mee in je broekzak

€ 1,99

Omschrijving

Flesopener / Bieropener Creditkaartformaat Schoppen Aas


  • Staat: NIEUW! (uit voorraad leverbaar)
  • Artikel: # 819537

Speel je graag een kaartspelletje met je vrienden? Dan moet je een extra kaart naast je hebben liggen, namelijk deze Schoppen aas flesopener. De bier & fles opener ziet eruit als een schoppen aas speelkaart van rvs. Met deze flesopener heb je zó dat koude biertje open gemaakt. Wel zo gezellig tijdens een spannend kaartspelletje met je vrienden. Doordat de stalen flesopener hetzelfde formaat als een creditcard heeft, neem je ‘m makkelijk met je mee in je broekzak of portemonnee. Zo kom je nooit zonder bier & fles opener te staan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop