0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Groningen

Groningen

Online bestellen

Online bestellen in de webshop van Used Products Groningen

Used Products Groningen heeft dagelijks wisselende voorraad tegen concurrerende en scherpe prijzen. Tevens verlenen wij minimaal 30 dagen garantie op de werking van onze producten. Ook verkopen wij nieuwe producten en producten met de originele aankoopnota en fabrieksgarantie.

Veilig en snel betalen met iDeal


BESTELLEN & BETALEN
Klik op de knop ‘Bestellen’ en rond de bestelling in een paar simpele stappen af! Je bestelling wordt doorgaans binnen 24 uur verwerkt, verpakt en verzonden. In de meeste gevallen heeft u het pakketje binnen 48 uur na bestelling in huis.

UW BESTELLING AFHALEN IN DE WINKEL KAN OOK!
U kunt er ook voor kiezen uw product af te halen in onze winkel in Groningen. Zie hiervoor onze openingstijden. (U betaalt dan géén verzendkosten)

INKOOP & INRUIL IS MOGELIJK
Bij Used Products Groningen betalen wij u direct contant geld voor gebruikte maar ook nieuwe producten! Wij kopen tweedehands producten zoals Smartphones, Tablets, Laptops, Gameconsoles en Games, DJ Gear, Audio TV Foto en meer. Inruil is ook mogelijk! Kom langs in onze winkel voor een taxatie en verkoop je spullen gemakkelijk en snel.

GARANTIE
Op alle producten geven wij minimaal 1 maand garantie op de werking, tenzij anders staat aangegeven.


Verzendkosten
Hiervoor hanteren wij enkel de standaardtarieven van PostNL en dus geen handelings- of verpakkingskosten. In de meeste gevallen komt dit neer op € 6,95 voor een standaardverzending en € 8,60 voor een aangetekende verzending. Het speciale tarief voor grotere en/of zwaardere pakketten zijn € 13,25 en € 14,90 (standaard- en aangetekende verzekering). In enkele bijzondere gevallen kan een verzending duurder uitvallen, dit wordt dan duidelijk vermeld bij het product zelf.

Maximumformaat: 100 x 50 x 50 cm (binnenlandse pakketten 10-30 kg: 175 x 78 x 58 cm)
Als het pakket niet binnen deze afmetingen valt, betaalt u een hoger tarief (categorie 30 kg).

Buitenlandse bestellingen
Wij verzenden ook naar België, Luxemburg en Duitsland, hiervoor gelden andere tarieven.