x

Kotobukiya - Freddy Vs. Jason - Horror Bishoujo Freddy Krueger Figure SV106

reddy vs Jason - Bishoujo PVC Beeld 1/7 Vrouwelijk Jason Voorhees Beeld 18 cm

€ 59,-

Omschrijving

Kotobukiya - Freddy Vs. Jason - Horror Bishoujo Freddy Krueger Figure SV106


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 824242
  • EAN/UPC: 603259046425

Freddy vs Jason - Bishoujo PVC Beeld 1/7 Vrouwelijk Jason Voorhees Beeld 18 cm

Je hebt je favoriete horrorfilmiconen nog nooit zo gezien! Kotobukiya geeft een gewaagde nieuwe richting aan hun populaire serie Bishoujo-standbeelden met de Freddy vs. Jason-serie, en als eerste op basis van een nieuwe karakterinterpretatie door meesterillustrator Shunya Yamashita is Jason Voorhees! Sinds 1984 maakt Freddy mensen bang in de Nightmare on Elm Street-films als een moordenaar met scheermeshandschoenen die zijn slachtoffers in hun dromen terroriseert, en in 2003 stak hij over met Mr. Voorhees van de Friday the 13th-serie in Freddy vs. Jason . Of het nu in je dromen of nachtmerries is, dit Bishoujo-beeld zal zeker grote indruk maken met haar geweldige uiterlijk en bloedpoolbasis. Gebeeldhouwd door Takaboku Busujima (Busujimax), is Jason iets meer dan 19 cm lang (schaal 1/7), wat op zichzelf al een schreeuwerig cool display oplevert.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop