x

Lacoste L860s 424 56-18 145 #3 Zonnebril

Deze zonnebril is een trendy model met een omrande montuur uit de unisex collectie van het merk LACOSTE. Dit model zonnebril in een trendy stijl heeft een randloos plastic frame in blauwe kleur en een vierkante vorm.

€ 59,-

Omschrijving

Lacoste L860s 424 56-18 145 #3 Zonnebril


  • Staat: NETTE STAAT!
  • Artikel: # 822354
  • EAN/UPC: 886895335799

Geslacht: Unisex Dikte: 56 Brugbreedte: 18 Neklengte: 145 Frametype: Hoek Frame Gradiënt: NEE Gepolariseerd: NEE Spiegel: NEE Lichaamskleur: BLAUW Glas Materiaal: BIOLOGISCH Framemateriaal: ACETAAT Glas Kleur: BLAUW Antrepe Coating: NEE

Deze zonnebril is een trendy model met een omrande montuur uit de unisex collectie van het merk LACOSTE. Dit model zonnebril in een trendy stijl heeft een randloos plastic frame in blauwe kleur en een vierkante vorm. In metaal of kunststof zijn brillen met een omrande montuur zowel elegant als klassiek en gemakkelijk aan te passen aan alle stijlen. Dit model bril is verkrijgbaar in verschillende maten en tinten.

Accessoires/toebehoren:

  • Geen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop