x

MikaMax Solar Powerbank 5.000mAh | Oplader op zonne-energie

Deze handige MikaMax Solar Charger - 5000mAh - Oplader op zonne-energie met Carabiner geeft je de mogelijkheid om altijd extra stroom bij je te hebben. De Solar Charger is een zelfvoorzienende accu en past gemakkelijk in je broek of jaszak.

€ 14,95

Aantal:

Omschrijving

MikaMax Solar Powerbank 5.000mAh | Oplader op zonne-energie


  • Staat: NIEUW! (uit voorraad leverbaar)
  • Artikel: # 819521
  • EAN/UPC: 8718182075892

Deze handige MikaMax Solar Charger - 5000mAh - Oplader op zonne-energie met Carabiner geeft je de mogelijkheid om altijd extra stroom bij je te hebben. De Solar Charger is een zelfvoorzienende accu en past gemakkelijk in je broek of jaszak. De accu laadt zichzelf automatisch op zodra hij wordt blootgesteld aan zonlicht en helpt je wanneer de batterij van je telefoon, tablet of camera op is.

De Solar Charger is water- en stof bestendig en kan zelfs twee apparaten tegelijk opladen. Deze oplader is onmisbaar op vakanties. Zo kun je op elk moment gebruik maken van je telefoon, zonder je zorgen te hoeven maken om een lege telefoon.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop