x

Olympus WS-560M Voice Recorder 4GB

Met de Olympus WS-560M maakt u luide en duidelijke opnamen van al uw dictaten, interviews en vergaderingen. De opslagruimte is met 4 GB namelijk goed voor meer dan 1000 uur aan geluidsopnamen in de LP-modus. Deze digitale memorecorder slaat audio automati

€ 49,-

Omschrijving

Olympus WS-560M Voice Recorder 4GB


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 824224
  • EAN/UPC: 4545350022259
  • Garantie: 3 maanden

Met de Olympus WS-560M maakt u luide en duidelijke opnamen van al uw dictaten, interviews en vergaderingen. De opslagruimte is met 4 GB namelijk goed voor meer dan 1000 uur aan geluidsopnamen in de LP-modus. Deze digitale memorecorder slaat audio automatisch op in een WMA-bestand dat via de geïntegreerde USB-stekker snel en eenvoudig naar een pc kan worden overgezet.

Al uw gesprekken worden kraakhelder opgeslagen. Dankzij het spraakfilter en de ruisonderdrukking worden hinderlijke omgevingsgeluiden buitengesloten. U luistert later op een geschikt ogenblik al uw opgenomen interviews, vergaderingen en dictaten af. Elk woord wordt even duidelijk weergegeven zodat u niets van de conversatie mist. Misverstanden behoren tot het verleden.

De Olympus WS-560M biedt niet alleen ruimte aan opgenomen dictaten. Het ingebouwde geheugen slaat vrijwel alle vormen van digitale data op. Opgeslagen mp3's speelt hij zelfs af via de meegeleverde stereo-hoofdtelefoon. Het gebruiksgemak wordt compleet gemaakt met een groot verlicht LCD-scherm met een eenvoudige, menugestuurde interface voorzien van vijf mappen voor de opslag van uw bestanden.

Accessoires/toebehoren:

  • Geen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop