x
- € 5

[PS Vita] One Piece: Burning Blood

One Piece - Burning Blood transformeert de magie van One Piece in een diepgaande vechtgame met een enorme cast van 40 speelbare personages en 60 support characters.

€ 10,-

€ 14,95

Omschrijving

[PS Vita] One Piece: Burning Blood


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 815839
  • EAN/UPC: 3391891987998

One Piece - Burning Blood is ontwikkeld door de bekende Japanse studio Spike Chunsoft Co., LTD en speelt zich af in het rijke universum van One Piece. De game biedt een volkomen nieuwe ervaring dankzij de face-paced gameplay en de unieke elementen van One Piece! Verwacht jezelf aan massa's gekende personages en maak gebruik van de Devil Fruit- en "Haki"-krachten iut de anime-reeks.

One Piece - Burning Blood transformeert de magie van One Piece in een diepgaande vechtgame met een enorme cast van 40 speelbare personages en 60 support characters. Meerdere gamemodi laten spelers toe het verhaal van One Piece her te beleven, verteld vanuit verschillende standpunten in de Paramount War Mode. Spelers kunnen ook premiejager worden dankzij de WANTED Versus Mode, tegen vrienden lokaal spelen in Free Mode of wereldwijd in Online Mode, of hun eigen groepje piraten bijeen scharrelen en vechten tegen anderen in Pirate Flag Battle Mode.

Maak je klaar voor 3 vs 3 gevechten in het strijdgewoel tussen teams van 3 personages. Je moet strategisch nadenken als je je team samenstelt en ze zorgvuldig omwisselen tijdens het gevecht! Het tag 3vs3-systeem en de unieke capaciteiten van elk personage geven het vechtgenre een nieuwe dimensie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop