x

[PS Vita] Soul Sacrifice

Soul Sacrifice. Het verhaal begint met een uitzichtloze nachtmerrie. Jij wordt zonder enig woordje uitleg in een piepkleine cel gegooid waar je dienst zal doen als slaaf van een wrede tovenaar. De dag van je dood komt steeds dichterbij, maar opeens ontdek

€14,95

Omschrijving

[PS Vita] Soul Sacrifice


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 815840
  • EAN/UPC: 711719293057

Soul Sacrifice. Het verhaal begint met een uitzichtloze nachtmerrie. Jij wordt zonder enig woordje uitleg in een piepkleine cel gegooid waar je dienst zal doen als slaaf van een wrede tovenaar. De dag van je dood komt steeds dichterbij, maar opeens ontdek je een boek. Dit mysterieuze drukwerk bezit de kracht om z'n lezer letterlijk te laten meemaken wat er op de bladzijden geschreven staat. Jij hebt dit boek - of is het een monster? - ontdekt. Is dit een vriend, of vijand? Wat het ook mag zijn, er wachten gevechten op je die je stoutste dromen zullen overtreffen...

Jij krijgt in Soul Sacrifice de kans om de monsters waartegen je vecht, die ontstaan zijn uit getormenteerde mensenzielen, te doden of te redden. Kiezen voor dat laatste zorgt er echter voor dat je het leven van een ander zal moeten opofferen. Ook wanneer je zelf magie wil gebruiken zul je bereid moeten zijn om afstand te doen van bepaalde dingen. Een been of arm bijvoorbeeld. Opoffering is een centraal thema in dit huiveringwekkende spel voor de PS Vita.

  • Speel in deze actie RPG alleen, of vecht samen met drie andere spelers coöperatief tegen gruwelijke monsters.
  • De beslissingen die jij maakt hebben een invloed op de wereld en de ontwikkeling van je spelpersonage, zowel innerlijk als uiterlijk.
  • Het concept achter Soul Sacrifice werd bedacht door niemand minder dan Keiji Inafune, bekend als de spirituele vader van Mega Man.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop