x

[PS3] Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 geeft vol gas op PlayStation 3 en jij mag plaatsnemen achter het stuur voor een potje spectaculair racen waarvan je motorsporthart sneller gaat kloppen.

€9,95

Omschrijving

[PS3] Gran Turismo 6


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 814329
  • EAN: 711719249078

Als je denkt dat je de Real Driving Simulator wel kent, moet je wel even een tandje bijzetten. Gran Turismo 6 geeft vol gas op PlayStation 3 en jij mag plaatsnemen achter het stuur voor een potje spectaculair racen waarvan je motorsporthart sneller gaat kloppen.

Op de 15e verjaardag van Gran Turismo werd de nieuwe telg door maker Kazunori Yamauchi onthuld op het circuit van Silverstone in Engeland. En een onthulling was het, met dat ontstellend grote aantal features onder de glanzende motorkap. Alle wagens en circuits uit Gran Turismo 5 zijn weer present en aangevuld met nog meer historische klassiekers en de nieuwste supersnelle bolides. In totaal is het aanbod 1200, waaraan nog nieuwe content wordt toegevoegd via add-ons. Er worden meerdere aerodynamische onderdelen en wielsets beschikbaar gesteld voor de meeste voertuigen en daarnaast kun je ook je eigen wagen samenstellen om mee te racen.

Het circuit van Silverstone in Engeland en het legendarische Australische circuit Mount Panorama in Bathurst horen bij de zeven nieuwe locaties op een totaal van 33 om op topsnelheid over te racen. Er zijn 71 verschillende indelingen en er worden er later nog meer toegevoegd via de PlayStation Store. Als je de boel door elkaar wilt husselen, kun je via de verbeterde circuitontwerper gps-gegevens importeren voor nog realistischere creaties. En dan hebben we het nog maar over het topje van de ijsberg van wat Gran Turismo 6 te bieden heeft.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop