x

[PS3] Pain

Pain Compilation. P, A, I, N! P, ain, ain, ain! Pain! Deze hoogst originele downloadbare PlayStation Network titel verschijnt nu ook op Bluray disc. Pain durft een pad in te slagen dat weinig games bewandelen, humor.

€ 9,99

Omschrijving

[PS3] Pain


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 818161
  • EAN/UPC: 711719111252

Pain Compilation. P, A, I, N! P, ain, ain, ain! Pain! Deze hoogst originele downloadbare PlayStation Network titel verschijnt nu ook op Bluray disc. Pain durft een pad in te slagen dat weinig games bewandelen, humor. De unieke gameplay van het spel draait slechts rond een ding: bij jezelf of bij anderen zoveel mogelijk pijn veroorzaken. Een makkie vermits je in het bezit bent van een levensgrote, menselijke katapult. Deze katapult katapulteert (nou seg, verrassing) je personage richting een decor dat pas tot leven komt wanneer je er kreunend doorheen maait. Met chaos overal en gekke physics die je van her naar der schieten kom je in de meest hilarische situaties terecht die er behoorlijk pijnlijk uitzien. Gelukkig is dat het doel want hoe meer pijn je bijzelf veroorzaakt, hoe meer punten je scoort.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop