x

[PS3] Tekken 6 - Essentials

Deze veteraan in het 'fighting game'-genre ziet eindelijk het daglicht op de nieuwe generatie consoles. PS3-eigenaars konden eerder al genieten van de PlayStation Network remake van Tekken - Dark Ressurection maar nu krijgen we dus een volwaardige HD vers

€7,95

Omschrijving

[PS3] Tekken 6 - Essentials


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 815018
  • EAN: 3391891967563

Deze veteraan in het 'fighting game'-genre ziet eindelijk het daglicht op de nieuwe generatie consoles. PS3-eigenaars konden eerder al genieten van de PlayStation Network remake van Tekken - Dark Ressurection maar nu krijgen we dus een volwaardige HD versie. Een maffe verhaallijn, brute gevechtscombo's, de grootste line-up vechtersbazen ooit en knappe graphics, meer moet Tekken 6 in onze ogen niet bezitten. Tekken 6 belooft al deze dingen... en meer!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met
de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop