x

[PS4] Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty - Black Ops 3 combineert drie unieke game modes - Campaign, Multiplayer en Zombies - waardoor fans met deze game de meest vergaande en meest ambitieuze Call of Duty ooit betreden.

€ 12,95

Omschrijving

[PS4] Call of Duty Black Ops 3


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 818380
  • EAN/UPC: 5030917216725

Call of Duty - Black Ops III combineert drie unieke game modes - Campaign, Multiplayer en Zombies - waardoor fans met deze game de meest vergaande en meest ambitieuze Call of Duty ooit betreden. De Campaign kan volledig alleen of in co-op voor maximaal vier spelers gespeeld worden. De Multiplayer is het meest intense en meest meeslepende wat Call of Duty te bieden heeft, met nieuwe manieren om hogerop te komen, jezelf aan te passen en je met al je gear klaar te maken voor de strijd. Zombies biedt je dan weer een ronduit verbluffende ervaring met een geheel eigen verhaallijn.

Call of Duty - Black Ops III speel je volledig online en alle modes hebben hun eigen unieke player XP en progression systemen. De titel biedt omgevingen waarvan je mond van openvalt, een waanzinnig wapenarsenaal en nooit vertoonde vaardigheden. Ook introduceert Call of Duty - Black Ops III een nieuw systeem dat al je bewegingen soepel en natuurlijk maakt. De geavanceerde technologie is op maat gemaakt voor de titel, met nieuwe AI, animaties en graphics die de toch al hoge standaard van Call of Duty nog hoger brengt, mede dankzij de baanbrekende belichting en visuele effecten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop