x
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

[PS4] God of War Ragnarok

God of War Ragnarok voor de PlayStation 4 brengt spelers terug naar de epische en mythische wereld van de Noorse mythologie, waar Kratos en zijn zoon Atreus zich voorbereiden op het naderende einde van de wereld: Ragnarök.

€ 39,99

Omschrijving

[PS4] God of War Ragnarok


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 827011
  • EAN/UPC: 711719407195

God of War Ragnarok voor de PlayStation 4 brengt spelers terug naar de epische en mythische wereld van de Noorse mythologie, waar Kratos en zijn zoon Atreus zich voorbereiden op het naderende einde van de wereld: Ragnarök. Deze langverwachte opvolger van het bekroonde "God of War" uit 2018 belooft een nog diepgaandere verhaalervaring en verbeterde gameplay, waardoor spelers opnieuw een onvergetelijk avontuur kunnen beleven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop