x

[PS4] Omen of Sorrow 8718591186066

Maak je geest leeg, bal je vuisten en maak je klaar voor een hels gevecht. Omen of Sorrow levert een diep vechtsysteem geïnspireerd op de klassiekers, en brengt de rand, mindset en filosofie terug, geworteld in de arcade-erfenis van het genre en brengt he

€ 14,99

Omschrijving

[PS4] Omen of Sorrow


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 822629
  • EAN/UPC: 8718591186066

Maak je geest leeg, bal je vuisten en maak je klaar voor een hels gevecht. Omen of Sorrow levert een diep vechtsysteem geïnspireerd op de klassiekers, en brengt de rand, mindset en filosofie terug, geworteld in de arcade-erfenis van het genre en brengt het naar het volgende niveau met innovatieve functies en mechanica. Neem deel aan gevechten als een van de twaalf legendarische personages, zoals de weerwolf, vampier en succubus. Doe mee aan de strijd, overwin de duisternis.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop