x

[PS4] The Last of Us Remasterd (Playstation Hits)

Joel en Ellie als hoofdpersonages in The Last of Us: Remastered. Waar Joel eerst rustig kan leven en alleen voor zichzelf hoeft te zorgen veranderd zijn hele leven wanneer de tiener Ellie zijn begeleiding wenst. Ellie is op zoek naar de verzetsgroep de Fi

€ 9,99

Omschrijving

[PS4] The Last of Us Remasterd (Playstation Hits)


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 822191
  • EAN/UPC: 711719411178

Het is twintig jaar geleden dat een plaag de bevolking flink heeft uitgedund. Overlevenden klampen zich vast aan het leven in de hardvochtige quarantainegebieden. Buiten deze gebieden zwerven meedogenloze, besmette bandieten door het land. Joel en Ellie als hoofdpersonages in The Last of Us: Remastered. Waar Joel eerst rustig kan leven en alleen voor zichzelf hoeft te zorgen veranderd zijn hele leven wanneer de tiener Ellie zijn begeleiding wenst. Ellie is op zoek naar de verzetsgroep de Fireflies. Joel en Ellie slaan de handen ineen om de reis door de Verenigde Staten heelhuids af te leggen. Onderweg worden verlaten steden en nieuwe volken ontdekt die compleet veranderd zijn door de plaag. Kunnen jullie samen overleven?

Multiplayer modus Factions. In The Last of Us draait alles om twee verschillende groepen mensen: de Hunters en de Fireflies. In de multiplayer wordt een verdeling gemaakt tussen deze twee groepen en is het doel om met vier spelers samen te werken om het andere team te elimineren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop