x

[PS4] Until Dawn

Wie overleeft tot zonsopkomst? Jij bepaalt het in Until Dawn! Until Dawn is een volledig nieuwe survival-horror game van de Engelse ontwikkelaar Supermassive Games. Het verhaal is geschreven in samenwerking met indie horror auteurs Larry Fessenden en Grah

€ 14,95

Omschrijving

[PS4] Until Dawn


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 815082
  • EAN: 711719815235

Wie overleeft tot zonsopkomst? Jij bepaalt het in Until Dawn!

Until Dawn is een volledig nieuwe survival-horror game van de Engelse ontwikkelaar Supermassive Games. Het verhaal is geschreven in samenwerking met indie horror auteurs Larry Fessenden en Graham Reznick. De beleving is zeer intens dankzij de filmische scènes die tot leven komen door het acteerwerk van Hollywood-sterren als Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), Brett Dalton (Agents of S.H.I.E.L.D) en Rami Malek (Night at the Museum, The Pacific). De grafische kracht van de PlayStation 4 is de perfecte ondersteuning om de realistische personages goed weer te geven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop