x
- € 3

[PS4] Wasteland 2 Director's Cut

Wasteland 2 Director's Cut. Ga op in tactische turn-based gevechten en strijd om te overleven in een uitgestorven wereld waar je het met brute kracht alleen niet zult redden.

€ 10,-

€ 12,95

Omschrijving

[PS4] Wasteland 2 Director's Cut


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 815958
  • EAN/UPC: 4020628841706

Wasteland 2 Director's Cut. Ga op in tactische turn-based gevechten en strijd om te overleven in een uitgestorven wereld waar je het met brute kracht alleen niet zult redden. Rust de leden van je Ranger-team uit met de meest vernietigende wapens die je aan deze kant van de radioactieve zone kunt vinden en profiteer van de typische personagevoortgang en aanpassingsmogelijkheden die je van een RPG mag verwachten, en die de eerste Wasteland zo bruut maakten. Red het leven van een bondgenoot of laat 'm sterven; de keuze is aan jou, maar de gevolgen ook. Het helse landschap van Wasteland ligt voor je klaar om er je stempel op te drukken... of om al doende te sterven.

  • De Director's Cut bevat een verbeterde en geüpdate versie van Wasteland 2

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop