x

[PS5] DualSense Controller White + FIFA 23 Bundle

Speel FIFA 23 samen met een vriend met de FIFA 23 (digital) + PS5 Dualsense bundel. Deze FIFA is de laatste in de bekende reeks van EA Sports. Bouw je eigen Ultimate Team of ga voor glorie met een manager of speler carrière.

€ 79,99

Omschrijving

[PS5] DualSense Controller White + FIFA 23 Bundle


  • Staat: NIEUW IN DOOS! (doos is enkel door ons aangebroken ter controle van serienummer en inhoud)
  • Artikel: # 823509
  • EAN/UPC: 071171939691

Let op: het gaat hier om een digitale code en je hebt internet nodig om deze te verzilveren. Zodra je deze code hebt gebruikt, kun je de producten uit de bundel niet meer retour sturen.

Speel FIFA 23 samen met een vriend met de FIFA 23 (digital) + PS5 Dualsense bundel. Deze FIFA is de laatste in de bekende reeks van EA Sports. Bouw je eigen Ultimate Team of ga voor glorie met een manager of speler carrière. Je speelt in deze game met of tegen je vrienden of tegenstanders van over de hele wereld. Speel met nieuwe selecties uit verschillende competities en klim in de online ranglijsten. Heb jij het in je om de nieuwe FIFA koning te worden? Deze game speel je met maximaal 4 spelers.

Accessoires/toebehoren:

  • Digitale FIFA 23 code
  • Boekjes en doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop