x

[PS5] On the Road - Truck Simulator

€ 29,99

Omschrijving

[PS5] On the Road - Truck Simulator


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 823422
  • EAN/UPC: 4015918155281

Van 18 tonners tot de Gigaliner, On The Road - Truck Simulator biedt alles wat het hart van een trucker begeert. In deze realistische vrachtwagensimulatie beschik je over meer dan 6500 km aan autosnelwegen en landwegen - inclusief talrijke gedetailleerde snelwegknooppunten. Kruip achter het stuur van een MAN TGX of Scania R-serie en ontdek meer dan 15 Duitse steden zoals Hamburg, Bremen, Keulen, Hannover en Berlijn, met unieke wegen en bezienswaardigheden. Bovendien wachten er nog tal van andere interessante plaatsen om ontdekt te worden tijdens je reis.

De MAN- en Scania-vrachtwagens gedragen zich zeer realistisch - inclusief automatische transmissies, retarder / intarder en assistentiesystemen. Van compacte trucks tot opleggers en zelfs gigaliners, je hebt voor elke afleveropdracht het juiste laadvolume beschikbaar. Dankzij de Steam Workshop-ondersteuning kun je elk voertuig aanpassen zoals je wilt.

On The Road heeft ook een economisch systeem. Richt je eigen bedrijf op en huur chauffeurs in, zodat je meer bestellingen kunt accepteren. Plan je routes zo efficiënt mogelijk, maar houd ook de verplichte rusttijden in de gaten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop