x
- € 5

[PS5] Sony PlayStation 5 HD camera | COMPLEET IN DOOS

Maak video's en stream in full hd kwaliteit met de Sony PlayStation 5 HD camera. Neem jezelf en je epische gamemomenten op in soepele en scherpe full hd dankzij de twee groothoeklenzen van je camera. Maak met behulp van de maak-toets van je DualSense draa

€ 34,99

€ 39,99

Omschrijving

[PS5] Sony PlayStation 5 HD camera CFI-ZEY1 | COMPLEET IN DOOS


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 822712
  • EAN/UPC: 711719321200

Maak video's en stream in full hd kwaliteit met de Sony PlayStation 5 HD camera. Neem jezelf en je epische gamemomenten op in soepele en scherpe full hd dankzij de twee groothoeklenzen van je camera. Maak met behulp van de maak-toets van je DualSense draadloze controller snel een opname of uitzending van jezelf en je gameplay. Deze camera met dual breedhoek lenzen beschikt over software waarmee je de achtergrond laat verdwijnen. Zo sta jij in de spotlight van je video. Creëer het perfecte shot met behulp van de ingebouwde, aanpasbare standaard van de hd camera. Bovendien stream je gemakkelijk door de camera te bedienen met de 'create' knop op de DualSense controller. Vestig de aandacht op jezelf in je productie met behulp van de ingebouwde tools om de achtergrond te verwijderen van de PlayStation 5 console. Met de hd camera kun je jezelf toevoegen aan je gameplayvideo's terwijl je uitzendt in de beeld-in-beeldmodus. Bovendien kun je de achtergrond wegsnijden of helemaal verwijderen met behulp van een green screen.

Let op: deze webcam is alleen op de PlayStation 5 te gebruiken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop