x

Ray-Ban Bausch & Lomb USA 62-14 Vintage zonnebril

Echte B&L Ray Ban USA LIC 62 14 Aviator zonnebril in volledige, originele en goed gebruikte conditie. Het frame heeft algemene slijtage zoals oppervlakte slijtage zoals slijtplekken en ondiepe kleine krassen, maar het is niet erg ernstig.

€ 69,-

Omschrijving

Ray-Ban Bausch & Lomb USA 62-14 Vintage zonnebril


  • Staat: Gebruikssporen
  • Artikel: # 822459

Echte B&L Ray Ban USA LIC 62 14 Aviator zonnebril in volledige, originele en goed gebruikte conditie. Het frame heeft algemene slijtage zoals oppervlakte slijtage zoals slijtplekken en ondiepe kleine krassen, maar het is niet erg ernstig. De lenzen hebben lichte slijtage. De zonnebril heeft originele BL lenzen aan beide zijden. De grootte is 62-14 zoals aangegeven aan de bovenzijde van de neusbrug.

Accessoires/toebehoren:

  • Geen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop