x

SteelSeries Apex Pro Gaming Toetsenbord QWERTY | incl. doos

Het SteelSeries Apex Pro gaming toetsenbord combineert verbluffende lichteffecten, relevante in-game meldingen en SteelSeries OmniPoint mechanische switches in een robuust Series 5000 gelegeerd aluminium frame. Het geïntegreerde OLED Smart Display levert

€ 119,-

Omschrijving

SteelSeries Apex Pro Gaming Toetsenbord QWERTY | incl. doos


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 823046
  • EAN/UPC: 5707119032681 / 813682023645
  • SKU/MPN: US64626
  • Garantie: 3 maanden

Het SteelSeries Apex Pro gaming toetsenbord combineert verbluffende lichteffecten, relevante in-game meldingen en SteelSeries OmniPoint mechanische switches in een robuust Series 5000 gelegeerd aluminium frame. Het geïntegreerde OLED Smart Display levert direct informatie uit games en apps.

De RGB-verlichting wordt voor elke knop afzonderlijk geleverd en kan worden gesynchroniseerd met andere SteelSeries spelapparatuur. De mechanische OmniPoint-switches bieden een instelbare triggerbeweging van 0,4 tot 3,6 millimeter, waardoor ze perfect kunnen worden aangepast aan elke situatie en individuele behoeften. N-key rollover en 100% anti-ghosting zorgen voor bliksemsnelle reacties in het spel en de uitneembare magnetische polssteun zorgt voor het nodige comfort tijdens lange gamesessies.

Apex Pro heeft niet alleen drie kabelkanalen geïntegreerd in het frame voor maximale orde op het bureau, maar heeft ook een USB doorvoerpoort voor het aansluiten van een flash drive, muis, headset of smartphone. Alle instellingen kunnen worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen van Apex Pro met vijf profielen en het volume, de helderheid en de geluidsregeling kunnen on-the-fly worden aangepast door middel van multimediabesturing.

Accessoires/toebehoren:

  • doos

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop