x
- € 5

[Switch] Air Conflicts Collection

Air Conflicts: Secret Wars is een arcade-vliegsimulatie die is opgenomen in het wereldoorlog I + II-scenario . Tijdens de 7 campagnes moet de speler door 49 missies vliegen en vechten.

€ 14,99

€ 19,99

Omschrijving

[Switch] Air Conflicts Collection


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 817563
  • EAN/UPC: 4260458361498

Air Conflicts: Secret Wars is een arcade-vliegsimulatie die is opgenomen in het wereldoorlog I + II-scenario . Tijdens de 7 campagnes moet de speler door 49 missies vliegen en vechten. Voordat hij opstijgt, kan de speler kiezen uit verschillende vliegtuigen, elk met verschillende sterke en zwakke punten.

Binnen de missies krijgt de speler verschillende doelen zoals patrouilleren, sluipen, hit & run, bombardementen en escorteren. Objectieven worden gepresenteerd als dialogen tussen verschillende karakters. Na enkele missies kan de speler een van zijn vaardigheden upgraden om de vliegtuigen gemakkelijker te manoeuvreren, meer uithoudingsvermogen te hebben of je wingman een boost te geven. Verder kan de speler kiezen tussen twee besturingsschema's. Arcade en simulatie. De eerste maakt het spel gemakkelijker te besturen, terwijl het tweede meer opties geeft om het vliegtuig te besturen.

Naast de campagne beschikt de game ook over verschillende multiplayer-modi, lokaal en via internet voor maximaal vier spelers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop