x
- € 70

Vane Axial Fan VAF12E Dry Air Technology luchtverplaatser

Deze luchtverplaatser met hoge snelheid is ideaal voor gebruik bij het ventileren van kruipruimtes, zolders en brandschadesituaties. Vanwege de kwetsbaarheid en/of omvang, wordt dit product niet verstuurd!

€ 79,-

€ 149,-

Omschrijving

  • Vanwege de kwetsbaarheid, omvang en/of het ontbreken van de originele doos, wordt dit product niet verstuurd! Mocht u dit product afrekenen via onze webshop, houd er dan rekening mee dat we deze niet versturen en dat u dan een afspraak met ons inplant voor het ophalen van het product!

Vane Axial Fan VAF12E Dry Air Technology luchtverplaatser


  • Staat: Gebruikssporen
  • Artikel: # 820630

Deze luchtverplaatser met hoge snelheid is ideaal voor gebruik bij het ventileren van kruipruimtes, zolders en brandschadesituaties. Deze 1 HP air mover trekt 7 ampère en produceert bijna 3.000 CFM en een zeer hoge statische druk. Deze unit is kanaalbaar voor gebruik in moeilijk te drogen ruimtes.

Accessoires/toebehoren:

  • Voedingskabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop