x

Vonroc JS503AC Decoupeerzaag 550W

Maak de meest nauwkeurige bochten ooit, met deze VONROC decoupeerzaag! Dankzij het speciaal vormgegeven T-handvat van deze decoupeerzaag gaat dat je zeker lukken.

€ 24,99

Omschrijving

Vonroc JS503AC Decoupeerzaag 550W


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 820794
  • EAN/UPC: 8717479088294

Maak de meest nauwkeurige bochten ooit, met deze VONROC decoupeerzaag! Dankzij het speciaal vormgegeven T-handvat van deze decoupeerzaag gaat dat je zeker lukken. Het T-handvat zorgt er namelijk voor dat je altijd een voorgaande beweging maakt en je de machine dichter bij het ‘zaaggedeelte’ vasthoudt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop