Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Groningen

Groningen

[DVD-box] BBC Earth - de reis van je leven

Vestiging: Groningen
Categorie: Blu-Ray/DVD/CD

Omschrijving

[DVD-box] BBC Earth - De reis van je leven

Staat: Nette, gebruikte staat

Specificaties:
Earth is het unieke en adembenemende portret van onze planeet van de hand van Alastair Fothergill en Mark Linfield. De makers zijn er na Deep Blue (2003) opnieuw in geslaagd een documentaire af te leveren die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde op het netvlies brandt.

Het ongeziene samenspel van landschappen, dieren en een spectaculaire belichting creëert hartberoerende taferelen tegen de achtergrond van een wispelturige natuur.

Dit adembenemende verhaal is beklijvend ingesproken door Patrick Stewart en gefilmd met High Definition camera's om u mee te slepen in een onvergetelijke reis langs de veranderende seizoenen en het dagelijkse gevecht om te overleven op onze prachtige planeet. Van nog nooit in beeld gebrachte overdonderende landschappen tot het kleinste detail in het leven van de wildste, bijzonderste en meest geliefde wezens van onze wereld.

Naast de film treft u een tweede disc aan met unieke documentaires die ingaan op de diepere psyche van de wereld achter Earth, te weten:

Saving Species:
Hoe kiezen de wereldorganisaties welke dieren met uitsterven bedreigd zijn en hoe ze te redden. Verwerf een inzicht in de beweegredenen en beslissingen die het aangezicht van onze natuur vormen.

Into the Wilderness:
Waarom is het noodzakelijk dat ongerepte gebieden zoals de Gobiwoestijn, het Bialowieza bos en vele andere geschenken van de natuur overleven voor het voortbestaan van de mens.

Living Together:
Een documentaire over hoe de mens samen met de natuur kan leven en hoe we economie en ecologie kunnen verzoenen.

Levering:
- Verzendkosten: € 3,95 (standaardverzending)
- Gratis ophalen in ons filiaal in Groningen, 6 dagen per week open!

Nu bij ons:
_________________________________________________________________

BESTELLEN & BETALEN
Klik op de knop 'Bestellen' en rond de bestelling in een paar simpele stappen af! Je bestelling wordt doorgaans binnen 24 uur verwerkt, verpakt en verzonden. In de meeste gevallen heeft u het pakketje binnen 48 uur na bestelling in huis.

UW BESTELLING AFHALEN IN DE WINKEL KAN OOK!
U kunt er ook voor kiezen uw product af te halen in onze winkel in Groningen. Zie hiervoor onze openingstijden. (U betaalt dan géén verzendkosten)

INKOOP & INRUIL IS MOGELIJK
Bij Used Products Groningen betalen wij u direct contant geld voor gebruikte maar ook nieuwe producten! Wij kopen tweedehands producten zoals Smartphones, Tablets, Laptops, Gameconsoles en Games, DJ Gear, Audio TV Foto en meer. Inruil is ook mogelijk! Kom langs in onze winkel voor een taxatie en verkoop je spullen gemakkelijk en snel.

GARANTIE
Op alle producten geven wij minimaal 1 maand garantie op de werking, tenzij anders staat aangegeven.
_________________________________________________________________

Nu bij ons: € 4,99

[DVD-box] BBC Earth - de reis van je leven

Wij hebben van veel producten slechts een beperkte voorraad. Een reservering geeft daarom geen koopgarantie.

Overige producten:

Blu-Ray/DVD/CD