x

[Wii] Andrew Lloyd Webber - Musicals Sing & Dance NIEUW/GESEALD

Zing en dans op de originele soundtrack van Andrew Lloyd Webber's musicals met al je vrienden en familie! Betreed de theaterplanken in een van de 13 meest bijzondere West End musicals van Andrew Lloyd Webber. Pak de hoofdrol en dans en zing je een weg naa

€ 9,95

Omschrijving

[Wii] Andrew Lloyd Webber - Musicals Sing & Dance NIEUW/GESEALD


  • Staat: NIEUW/GESEALD!
  • Artikel: # 818852
  • EAN/UPC: 5060286390016

Zing en dans op de originele soundtrack van Andrew Lloyd Webber's musicals met al je vrienden en familie!

Betreed de theaterplanken in een van de 13 meest bijzondere West End musicals van Andrew Lloyd Webber. Pak de hoofdrol en dans en zing je een weg naar de top van de musicalwereld en bereik een echte sterrenstatus. Treed op met tot drie van je beste vrienden en familieleden in de multiplayer modus of ga alleen op avontuur in de carrière modus. De game bevat alle officiële nummers van Jesus Christ Super Star, Joseph, Phantom of the Opera en vele andere musicals. De nummers worden uitgevoerd door prijswinnende artiesten als Elaine Paige, Michael Crawford, Boyzone en JIJ natuurlijk!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop