x

[Wii] Epic Mickey 2 the Power of Two

n Epic Mickey 2 - The Power of Two moet Mickey Mouse zijn Verf- en Thinnerkrachten gebruiken om Weweestland weer op te bouwen. Geweestland, de wereld van de vergeten Disney-figuren, wordt geregeerd door Oswald het Konijn.

€ 9,99

Omschrijving

[Wii] Epic Mickey 2 the Power of Two


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 820661
  • EAN/UPC: 8717418375522

In Epic Mickey 2 - The Power of Two moet Mickey Mouse zijn Verf- en Thinnerkrachten gebruiken om Weweestland weer op te bouwen. Geweestland, de wereld van de vergeten Disney-figuren, wordt geregeerd door Oswald het Konijn. Een catastrofale ramp heeft Geweestland voor altijd veranderd... en alleen de gecombineerde krachten van Mickey en Oswald kunnen dit eens zo trotse tehuis voor vergeten toons in de oorspronkelijke staat herstellen. Is de Gekke Dokter goed geworden? Kan het angstaanjagende Torrenteam tegengehouden worden? Gebruik de krachten van deze twee epische helden om daar achter te komen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop