x

[Wii] Epic Mickey

Disney's Epic Mickey is een kruising tussen een actie-avonturenspel en een platformspel. In het spel maakt Mickey een epische reis mee vol creativiteit en ontdekkingen. Als speler neem je natuurlijk de rol aan van Mickey, die in een alternatieve wereld me

€ 9,99

Omschrijving

[Wii] Epic Mickey


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 820660
  • EAN/UPC: 8717418282745

Disney's Epic Mickey is een kruising tussen een actie-avonturenspel en een platformspel. In het spel maakt Mickey een epische reis mee vol creativiteit en ontdekkingen. Als speler neem je natuurlijk de rol aan van Mickey, die in een alternatieve wereld met de naam Wasteland terechtkomt. Deze wereld bestaat uit de vergeten creatieve uitingen van Disney. Gewapend met verf en verfverdunner moet je de wereld zien te veranderen, en proberen om Mickey te laten groeien tot een legendarische held.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop