x

[Wii] Mario Kart Wii + Race Wheel

Mario Kart Wii speel je niet alleen zoals je gewend bent met je controller, maar geef een extra dimensie aan het spel door het te spelen met een daadwerkelijk stuur! Dit Nintendo Wii Wheel reageert op je bewegingen waarmee de kart naar links en rechts gaa

€ 24,95

Omschrijving

[Wii] Mario Kart Wii + Race Wheel


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 819330
  • EAN/UPC: 045496365233

Mario Kart Wii speel je niet alleen zoals je gewend bent met je controller, maar geef een extra dimensie aan het spel door het te spelen met een daadwerkelijk stuur! Dit Nintendo Wii Wheel reageert op je bewegingen waarmee de kart naar links en rechts gaat zoals je het stuur beweegt. Daarnaast kan het spel ook gespeeld worden door een combinatie van de controller en de nunchuck te gebruiken. Zelfs de GameCube controller kan gebruikt worden! Al met al genoeg manieren om naar de top van het klassement te racen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +31 50 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop