x

[Wii U] Mario Kart 8

Mario Kart 8. Trotseer de zwaartekracht in Mario Kart 8, exclusief op de Wii U! Ontdek duizelingwekkende circuits en speel tegen andere spelers naast je op de bank of aan de andere kant van de wereld!

€19,95

Omschrijving

[Wii U] Mario Kart 8


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 816228
  • EAN/UPC: 045496333140

Mario Kart 8. Trotseer de zwaartekracht in Mario Kart 8, exclusief op de Wii U! Ontdek duizelingwekkende circuits en speel tegen andere spelers naast je op de bank of aan de andere kant van de wereld!

Scheur over blauwe antizwaartekrachtspanelen om het wegdek achter je te laten en via adembenemde watervallen, langs gevels en andere sluipwegen de finish te bereiken. Het weggedrag is trouwens anders in de antizwaartekrachtstand: ram andere deelnemers voor een botsboost en om snelheid te winnen! Dankzij de antizwaartekracht, halsbrekende zweegvliegstunts en razendsnelle actie onder water, kun je over bijna ieder oppervlak racen in de 32 nieuwe en klassieke banen!

Naast klassieke karts en snelle motoren, kun je de baan nu ook onveilig maken met een nieuw soort voertuig met een unieke besturing: de quad! Kies banden, een chassis en een zweefvliegtuig om de perfecte quad te bouwen. Ga je voor de absolute topsnelheid, voor bliksemsnel optrekken of voor een soepele besturing? Het kan allemaal! Niet alleen kan elke speler zijn eigen voertuig hebben, er is ook een aparte controller voor iedereen. Gebruik de Wii U GamePad, de Wii U-controller Pro, het Wii Wheel (met een Wii-afstandsbediening), de Wii-afstandsbediening met een Nunchuk, of de Traditionele Controller Pro.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop