x
- € 5

[Xbox One] NBA 2K16

Beleef in NBA 2K16 via de MyCareer modus het meest intense verhaal tot nu toe werd geschreven en geregisseerd door Spike Lee. Voor het eerst kun je nu ook je off-days managen en bonus content verdienen met connections, endorsements en door te oefenen in e

€ 5,-

€ 9,95

Omschrijving

[Xbox One] NBA 2K16


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 816884
  • EAN/UPC: 5026555296816

Beleef in NBA 2K16 via de MyCareer modus het meest intense verhaal tot nu toe werd geschreven en geregisseerd door Spike Lee. Voor het eerst kun je nu ook je off-days managen en bonus content verdienen met connections, endorsements en door te oefenen in een live oefenomgeving. Online één tegen één potjes zijn dit jaar belangrijker dan ooit. Voor het eerst bepalen jouw online één tegen één statistieken of je door gaat naar een hoger niveau. Naarmate je in rang stijgt, speel je enkele van de beste teams in de geschiedenis van de NBA vrij. Beleef nu ook de 2K Pro-Am modus, een nieuwe en baanbrekende modus met volledig aanpasbare teams en 5V5 toernooien die live zijn te streamen op NBA 2KTV. Stel samen met vrienden het perfecte team samen en creëer jullie eigen logo, tenues en stadion.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop