x
- € 5

[Xbox One] WWE 2K18

WWE-fans, sportgamers en fighting game-fanatici - de grootste gamefranchise in de geschiedenis van de WWE is terug met WWE 2K18! De game brengt je dichter bij de ring dan ooit, met keiharde actie, verbluffende graphics, spanning, sensatie, nieuwe speltype

€ 5,-

€ 9,99

Omschrijving

[Xbox One] WWE 2K18


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 818032
  • EAN/UPC: 5026555359436

WWE-fans, sportgamers en fighting game-fanatici - de grootste gamefranchise in de geschiedenis van de WWE is terug met WWE 2K18! De game brengt je dichter bij de ring dan ooit, met keiharde actie, verbluffende graphics, spanning, sensatie, nieuwe speltypen, nog meer wedstrijdtypen, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en alles waardoor je van WWE 2K bent gaan houden. Be Like No One.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending boven de € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop