x

925 Zilveren hanger Alexander de Grote Ø2,23cm | 6,14gr

Ontdek de tijdloze elegantie en historische allure van onze 925 zilveren hanger met een afbeelding van Alexander de Grote. Deze prachtig vervaardigde hanger is een eerbetoon aan een van de grootste militaire leiders uit de geschiedenis.

€ 19,99

Omschrijving

925 Zilveren hanger Alexander de Grote Ø2,23cm | 6,14gr


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826953

Ontdek de tijdloze elegantie en historische allure van onze 925 zilveren hanger met een afbeelding van Alexander de Grote. Deze prachtig vervaardigde hanger is een eerbetoon aan een van de grootste militaire leiders uit de geschiedenis. Met een diameter van 2,23 cm en een gewicht van 6,14 gram combineert deze sieraad zowel kunstzinnigheid als draagbaarheid.

Vervaardigd uit hoogwaardig 925 sterling zilver, garandeert deze hanger duurzaamheid en een langdurige glans. Het gedetailleerde reliëf van Alexander de Grote brengt een stuk geschiedenis tot leven, perfect voor liefhebbers van historische symboliek.

Deze hanger is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een stukje cultureel erfgoed dat een verhaal vertelt. Ideaal voor dagelijks gebruik of als bijzonder cadeau voor iemand die gefascineerd is door geschiedenis of tijdloze elegantie. Geef je sieradencollectie een unieke toevoeging met deze betoverende Alexander de Grote hanger.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop