x

Medicom Toy - Toy Be@rbrick TED 2 Babybear 400

Voeg een uniek stukje popcultuur toe aan je collectie met de Medicom Toy Be@rbrick TED 2 Babybear in de 400% grootte. Deze bijzondere editie van de iconische Be@rbrick-serie is gebaseerd op de populaire filmfiguur Ted uit de komediefilm "Ted 2".

€ 79,-

Omschrijving

Medicom Toy - Toy Be@rbrick TED 2 Babybear 400


  • Staat: NETTE STAAT!
  • Artikel: # 826820
  • EAN/UPC: 4530956531885
  • Garantie: 3 maanden

Voeg een uniek stukje popcultuur toe aan je collectie met de Medicom Toy Be@rbrick TED 2 Babybear in de 400% grootte. Deze bijzondere editie van de iconische Be@rbrick-serie is gebaseerd op de populaire filmfiguur Ted uit de komediefilm "Ted 2". Met een hoogte die vier keer groter is dan de standaard Be@rbrick, biedt deze verzamelfiguur een indrukwekkende blikvanger in elke kamer of collectie.

De TED 2 Babybear is vakkundig vervaardigd door Medicom Toy, een leider in de designer toys industrie, bekend om hun aandacht voor detail en kwaliteit. Deze specifieke figuur combineert de kenmerkende esthetiek van de Be@rbrick met de ondeugende en schattige uitstraling van Ted, compleet met zijn typische outfit en expressie.

Elke Be@rbrick is gemaakt van duurzaam kunststof en ontworpen om zowel speels als decoratief te zijn, ideaal voor fans van de film, verzamelaars van unieke kunstobjecten of liefhebbers van designer toys. Met zijn eigen EAN-code (4530956531885) garandeert deze uitgave authenticiteit en verzamelwaarde.

De Medicom Toy Be@rbrick TED 2 Babybear 400% is niet alleen een must-have voor verzamelaars maar ook een perfect cadeau voor iedereen die houdt van unieke en expressieve kunstobjecten. Mis de kans niet om dit bijzondere stuk in huis te halen!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop