x

[PS5] Sony CFI-ZDS1 DualSense Charging Station + adapter

Met de DualSense Charging Station voor de Playstation 5 controllers laad je twee controllers op. Laad de controllers op zonder ze op je Playstation 5 console aan te sluiten. Houd USB-poorten vrij. Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan de

€ 19,99

Omschrijving

[PS5] Sony CFI-ZDS1 DualSense Charging Station + adapter


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 825658
  • EAN/UPC: 0711719374107

Met de DualSense Charging Station voor de Playstation 5 controllers laad je twee controllers op. Laad de controllers op zonder ze op je Playstation 5 console aan te sluiten. Houd USB-poorten vrij. Je controllers laden net zo snel op als wanneer ze aan de PS5 zijn aangesloten. Dock je DualSense draadloze controllers snel en eenvoudig met het klikontwerp van het oplaadstation, zodat ze kunnen opladen wanneer het jou uitkomt.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop