x

Seiko 5 Automatic 6309-5820 horloge

Ervaar de tijdloze elegantie en betrouwbare techniek van de Seiko 5 Automatic 6309-5820. Dit horloge, dat deel uitmaakt van de gerespecteerde Seiko 5 serie, staat bekend om zijn duurzaamheid en klassieke design, waardoor het een uitstekende keuze is voor

€ 119,-

Omschrijving

Seiko 5 Automatic 6309-5820 horloge


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826804

Ervaar de tijdloze elegantie en betrouwbare techniek van de Seiko 5 Automatic 6309-5820. Dit horloge, dat deel uitmaakt van de gerespecteerde Seiko 5 serie, staat bekend om zijn duurzaamheid en klassieke design, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel dagelijks gebruik als voor verzamelaars van horloges.

De Seiko 5 Automatic 6309-5820 is uitgerust met Seiko's befaamde 6309 automatische uurwerk, dat bekend staat om zijn robuustheid en nauwkeurigheid. Het uurwerk vereist geen batterij, aangezien het wordt aangedreven door de beweging van uw arm, wat zorgt voor gemak en efficiëntie.

Dit model heeft een stijlvolle en goed leesbare wijzerplaat, beschut onder een duurzaam kristalglas dat helpt om het horloge te beschermen tegen krassen en dagelijkse slijtage. De klassieke metalen kast en de comfortabele band maken het niet alleen een praktische keuze, maar ook een modieuze aanvulling op elke outfit.

Accessoires/toebehoren:

  • Geen

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop