x

[Switch] Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Herbeleef de verhaallijnen van Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas in Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition voor Nintendo Switch. Verken de drie iconische steden met elk hun eigen verhalen.

€ 34,99

Omschrijving

[Switch] Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826927
  • EAN/UPC: 5026555070065

Ga terug in de tijd met de verhaallijnen van Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas in Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition voor Nintendo Switch. Ontdek de 3 iconische steden met verschillende verhalen. Speel de klassiekers van de originele GTA-trilogie op de Xbox consoles. De drie games zijn in de verf gezet voor een nieuwe generatie met een hoop verbeteringen, zoals nieuwe belichting, omgevings upgrades, texturen in hoge resolutie, een verbeterde draw distance, het besturings- en richtsysteem van Grand Theft Auto V en nog veel meer. Zo beleef je de oude verhalen in een volledig nieuw jasje. Deze game heeft geen online multiplayer en is speelbaar voor 1 persoon.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bevat:

Grand Theft Auto III:

Het begon allemaal in Liberty City. Met de volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en te stelen als de raven biedt het revolutionaire Grand Theft Auto III je de onderwereld op een presenteerblaadje, maar durf jij dat aan te nemen?

Grand Theft Auto: Vice City:

Welkom in de jaren 80 van de vorige eeuw. In deze tijd van groteske kapsels en pakken in pastelkleuren, werkt één man zich omhoog op de criminele ladder. Deze Grand Theft Auto met Tommy Vercetti vertelt een verhaal van verraad en wraak in een tropische, in neon gedompelde stad waar losbandigheid de norm is en de kansen voor het oprapen liggen.

Grand Theft Auto: San Andreas:

Vijf jaar geleden ontsnapte Carl ‘CJ’ Johnson uit het broeierige Los Santos, San Andreas... een stad die ten onder dreigde te gaan aan bendegeweld, drugs en corruptie. Nu zijn we aanbeland in de vroege jaren 90 van de vorige eeuw. CJ moest wel naar huis komen. Zijn moeder is vermoord, zijn familie uiteengevallen en zijn jeugdvrienden liggen op ramkoers met het noodlot. Terug in zijn oude buurt schuift een stelletje agenten hem een moord in de schoenen. CJ heeft geen andere keus dan heel San Andreas te doorkruisen om zijn familie te redden en de straten te veroveren in het deel van de serie dat alles veranderde.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop