x

[PS4] Resident Evil 8: Village

Een nieuw hoofdstuk van survival horror komt eraan. Resident Evil Village, het achtste hoofdnummer in de Resident Evil-serie. Een paar jaar na het veelgeprezen bio-gevaar Resident Evil 7 lijken Ethan Winters en zijn vrouw, Mia, eindelijk vrede te hebben g

€ 19,99

Omschrijving

[PS4] Resident Evil 8: Village


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826610
  • EAN/UPC: 5055060902059

Een nieuw hoofdstuk van survival horror komt eraan. Resident Evil Village, het achtste hoofdnummer in de Resident Evil-serie. Een paar jaar na het veelgeprezen bio-gevaar Resident Evil 7 lijken Ethan Winters en zijn vrouw, Mia, eindelijk vrede te hebben gevonden na de gruwelijke gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt in het plantagehuis van de familie Baker. Ondanks het verleden achter zich te laten, keert een verrassend maar vertrouwd gezicht terug in de vorm van Chris Redfield ... wiens schokkende acties er uiteindelijk toe leiden dat Ethan in een mysterieus, met sneeuw bedekt dorp terechtkomt. In tegenstelling tot de claustrofobische gangen van het herenhuis Baker, biedt Resident Evil Village een ander soort terreur: de angst voor het onbekende. Elke ontmoeting is een ander gevecht om te overleven, met een first-person perspectief dat de dingen veel persoonlijker maakt als je onbekend terrein in kaart brengt. Er is veel meer in het dorp dan wat je aan de oppervlakte ziet.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop