x
Sale -14%

Ashdown Five Fifteen Bas Combo versterker 100 watt

De Ashdown oefen-amp combineert 100 Watt vermogen met een enkele 15" Ashdown BlueLine basspeaker. Het geluid kan snel en makkelijk gevormd worden met de bass, middle en treble controls, aangevuld met een vooringestelde 'deep' schakelaar.

€155,00

€179,95

Omschrijving

Ashdown Five Fifteen Bas Combo versterker 100 watt


  • Staat: Gebruikerssporen
  • Artikel: # 813857

Deze basversterker heeft een naam gekregen in herinnering aan de overleden bassist John Entwistle van 'The Who', met zijn geweldige bassolo's in de live-uitvoeringen van het nummer 5:15. De oefen-amp combineert 100 Watt vermogen met een enkele 15" Ashdown BlueLine basspeaker. Het geluid kan snel en makkelijk gevormd worden met de bass, middle en treble controls, aangevuld met een vooringestelde 'deep' schakelaar. Met de hoofdtelefoonaansluiting kun je helemaal voor jezelf oefenen, terwijl de extra speaker output juist mogelijkheden geeft om je signaal verder te laten versterken. En door de input voor CD/Line kun je lekker meespelen met je favoriete tracks.

  • basgitaarversterker combo
  • luidspreker: 15 inch, Ashdown Custom

Accessoires/toebehoren:

  • Stroomkabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: 06 - 20 110 862

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop