x

PDP Xbox One/Series X Afstandsbediening Zwart (049-004-EU)

Nooit meer gedoe om de juiste knop te vinden op je controller om je film op pauze te zetten. Met het design van een traditionele afstandbediening heb je snel toegang tot de play-, skip -, of volumeknop, maar ook de gebruikelijke Xbox knoppen als A, B, X,

€ 14,99

Omschrijving

PDP Xbox One/Series X Afstandsbediening Zwart (049-004-EU)


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826459
  • EAN/UPC: 0708056067182

Nooit meer gedoe om de juiste knop te vinden op je controller om je film op pauze te zetten. Met het design van een traditionele afstandbediening heb je snel toegang tot de play-, skip -, of volumeknop, maar ook de gebruikelijke Xbox knoppen als A, B, X, Y én een D-pad. De door beweging geactiveerde verlichte knoppen, die lekker lang mee gaan, helpen je zelfs in het donker met de juiste knop vinden. Met een nieuw design die zorgt voor een langere batterijduur kan je series bingen zonder je zorgen te maken over lege batterijen. De Talon Media Remote geeft je controle over je Xbox Series X met alles wat je nodig hebt, binnen handbereik.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop