x

[Switch] Diablo III Eternal Collection

Diablo III Eternal Collection. 7 Unieke en krachtige heldenklassen: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard!

€ 24,99

Omschrijving

[Switch] Diablo III Eternal Collection


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826151
  • EAN/UPC: 5030917259012

Diablo III Eternal Collection. 7 Unieke en krachtige heldenklassen: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard! Verken het volledige verhaal van Diablo III, van de High Heavens tot de Burning Hells, via 5 spannende akten. Open de wereld van Sanctuary voor eindeloze verkenning in het speltype Adventure, met talloze Bounties en Rifts. Volledig ondersteunde seizoensupdates voor aanvullende exclusieve beloningen, uitdagingen en spelersklassementen om de paar maanden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop