x
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

[Switch] The Legend of Zelda: Breath of the Wild | excl. doosje

ink is terug in een nieuw avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch. De grote open wereld van Hyrule ligt voor je voeten en jij moet deze redden van Calamity Ganon. Verken elke hoek van het koninkrijk en neem het op tegen

€ 39,99

Omschrijving

[Switch] The Legend of Zelda: Breath of the Wild | excl. doosje


  • Staat: Nette, gebruikte staat
  • Artikel: # 826878
  • EAN/UPC: 0045496420031

Link is terug in een nieuw avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch. De grote open wereld van Hyrule ligt voor je voeten en jij moet deze redden van Calamity Ganon. Verken elke hoek van het koninkrijk en neem het op tegen The Divine Beasts. Speel nieuwe krachten vrij, zoals magnetisme en ijskrachten. Natuurlijk heeft Link ook nog zijn vertrouwde wapens, zoals zijn zwaard, schild en pijl en boog, maar je maakt ook zelf wapens. Verzamel nuttige materialen, zoals steen en staal en verbeter of maak wapens. In The Legend of Zelda: Breath of The Wild beleef je enorm veel vrijheid. Klim, zwem en zweef je een weg door Hyrule en red het koninkrijk en Zelda uit de klauwen van Ganon. Je speelt deze game met met maximaal 1 speler.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Groningen.

Used Products Groningen
Oude Ebbingestraat 49
9712HC Groningen

Telefoon: 050 - 280 5517
WhatsApp: +3150 - 280 5517

Verzendkosten

GRATIS verzending vanaf € 75,-

Onder de € 75,- hanteren wij de volgende tarieven:

Pakketten: € 4,99 | Brievenbuspost: € 3,99

Wij versturen altijd verzekerd en aangetekend.

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop